Tuindagen 2017

Rondleidingen

Meer weten?


Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

Meer over

evenementen op Vollenhoven

Er is altijd wel een reden voor een festiviteit. Of het nu een bruiloft of een jubileum is, een verjaardag, een familiedag of zomaar omdat je er gewoon zin in hebt. Een happening of plechtigheid gegeven op een bijzondere locatie, met uitstekende catering en persoonlijke aandacht, zal nog lang positief in het geheugen blijven. Wij zorgen ervoor dat dit voor u een onvergetelijke gebeurtenis wordt.

Tuindagen Landgoed Vollenhoven

De Tuindagen van Landgoed Vollenhoven. Een eenvoudige naam voor een veelzijdig evenement. Een evenement waar cultuurhistorie, natuur en amusement elkaar aanvullen en waar u kunt genieten van de veelzijdigheid van een historisch landgoed. De inkomsten van deze dagen leveren een bijdrage aan de instandhouding van het landgoed.

ga naar de Tuindagen

Rondleidingen

Het gehele jaar rond worden er op Landgoed Vollenhoven rondleidingen door de tuinen gegeven. Met uw tuinclub, familie of vrienden komt u met een wandeling op Landgoed Vollenhoven weer helemaal tot rust. Het motto van Vollenhoven is ‘Onthaast u’ en dat is geen moeilijke opgave op een rustgevende plek als deze.

Ga naar rondleidingen

Muziek optredens

Een piano recital achter op het terras van het grote huis, een zangkoor in de oranjerie, een toneelstuk in de stal den Eijck of een concert in de hall. Er is veel mogelijk op Landgoed Vollenhoven.

Neem contact met ons op

Ik wil graag informatie ontvangen over evenementen


Gebruik onderstaand formulier om ons een bericht te sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.